Seyitonbaşı İlkokulu

Vizyon: Biz, bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, onların becerili, bilgili, bildiğini kullanabilen, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Atatürk’ün gösterdiği “Çağdaş Uygarlık Seviyesi” hedefine ulaşma yolunda, ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceriler kazandırmak için varız

Misyon: İstiyoruz ki; Öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Her veli, Öğrencisine öğrenme için her türlü firkatin verildiğini bilsin. Hem öğretenler, hem de öğrenenler, birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. Okulumuzda çalışanlar, görevleri yaparken, kendilerinden emin olsun. Doğru yaptıklarında, alacakları tepkiden korkmasın ve görevleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Okulumuzdaki herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çelişsin.

Başarılar: Zeka oyunlari türkiye 4. Lugu 2021-2022

Saatler: 09:00 ile 12:25 13:10 ile 14:45
Isınma: Dogalgaz
Sportif Etkinlikler: Geleneksel cocuk oyunlari
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: e twinning her sınif duzeyinde

WEB - https://seyitonbasi.meb.k12.tr

Adres - Camii Kebir Mahallesi Kocaseyit Caddesi 131. Sokak No2 Havran / BALIKESİR

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Etrafı zeytin bahçeleri ile çevrili 27000 nüfuslu şirin bir ilçedir.

Ulaşım Karayolu ve Havayolu (Seyitonbaşı Havaalanı) ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezi. Balıkesir iline 70 km mesafede.